BYGGNATION

Renovera eller bygga om?

Alla är inte händiga men det är KaBo!

   

Vi har alternativet som passar dig! Vi utför alla typer av byggnadsarbeten inklusive kakel & klinkersarbeten. Om ni står inför en renovering och vill ha ett kostnadsförslag kontakta oss gärna. Vi är även ett alternativ för er som enbart vill köpa material och själva utföra jobbet.

 
     Historik KaBo Bygg AB

KaBo bygg grundades 1982 av Karl-Axel & Bo Karlsson. I december 2000 övertogs företaget av Stefan Karlsson, som sedan 1995 även drivit byggföretaget SFS Bygg.

Dotterbolag till SFS Bygg

KaBo är nu ett dotterbolag till SFS Bygg men drivs vidare som ett familjeföretag baserat på den kundkrets och goodwill som företaget under många år byggt upp i området kring Tjörn, Orust & Stenungsund.

Maximal kompetens

Vi ser en stor fördel i att kunna infoga kompetensen från SFS Bygg med Kabo Bygg för att ytterligare förstärka vår ställning som bästa alternativ för alla våra kunder samt If-Försäkrings AB och dess försäkringstagare.

Priser

Få en rättvis prisbild


Vi använder oss av två olika kalkylverk, MEPS och Consultec, för att kunna leverera ett rättvist pris till er. På samma sätt jobbar vi gentemot försäkringsbolagen. KaBo bygg är medlem i Bygg Industrier (byggmästarföreningen).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © KaBo Bygg AB 2010